Home » Höglandets Honung i sorg

Höglandets Honung i sorg

Lars-Göran Sjöstedt har hastighet lämnat oss i en tragisk olycka under lördagen 27/8. Familj och medarbetare befinner sig fortfarande i chock och saknaden kommer bli stor. För bara två veckor sedan firade vi hans 60-årsdag, att han nu inte längre kommer att finnas ibland oss är fortfarande overkligt för oss att greppa.

Familjen och företaget går nu in i ett intensivt skede, men verksamheten fortgår under ledning av familjen med stort stöd av trogna medarbetare och vänner. Vi tänker fortsätta utveckla det företag vår far en gång startade, och hoppas att alla kunder, leverantörer, biodlare och andra härliga människor vi haft kontakt med genom åren vill fortsätta samarbeta med företaget.

Johannes Sjöstedt (johannes.sjostedt@hoglandetshonung.se, 073-5625475)

Jonatan Sjöstedt (jonatan.sjostedt@hoglandetshonung.se, 073-9711941)

PS. Vår far hade mycket i huvudet, och när det gäller pågående orders och ärenden vill vi att ni skickar ett mail till info@hoglandetshonung.se och beskriver vad det handlar om så tar vi det så snart vi orkar och hinner. För akuta ärenden går det bra att ringa. DS.