Home » Svensk Sorthonung

Svensk Sorthonung

Vi har ett stort sortiment av egenproducerad svensk honung, våra bin samlar nektar från Skånes slätter och Smålandsskogar upp till rapsodlingen kring Linköping. Vi har passion för naturens egen rikedom av smak, därför är vi ständigt på jakt efter nya områden som kan ge nya spännande smakupplevelser. Vi sorterar skörden efter årstid, vilken typ av växtlighet som dominerar i området och honungens karaktär. Arbetet har resulterat i serien Naturens smaker; vårens honung Äng, högsommarhonung Lind, bladlushonungen Skog och den aromrika hösthonungen Ljung.

Av årsskörden gör vi även vår fina Standardhonung, där vi liksom med vår sorthonung gör allt för att uppnå den perfekta krämiga konsistensen. I vårt sortiment ingår också honung blandat med bär, smaksatt honung och vår svenska variant på flytande honung, där vi tillsatt fruktos för att kunna behålla den flytande konsistensen.

Naturens lena sötma finns i många varianter, med vårt honungssortiment kan du utforska naturens kanske sötaste ekosystemtjänst.